Vânzări și plăți cu ajutorul Whatsapp

de dorinstratan
0 comentarii 173 vizualizări

Schimbul de bani este unul dintre acele domenii de care Mark Zuckerberg este foarte interesat.
De fapt, interesul pentru dezvoltarea unei platforme de plată (cum ar fi PayPal) intern pentru Facebook este bine cunoscut. Acest sistem se va numi Facebook Pay.

Vestea care ne lasă cu adevărat plăcut surprinși a sosit acum câteva zile direct de la Mark: un sistem de plată internă vine pe Whatsapp!

Scopul nostru este de a face trimiterea și primirea banilor la fel de simplă ca trimiterea unei fotografii.

Această caracteristică este disponibilă doar în  format de test doar în Brazilia în acest moment.

Dar deja ne întrebăm dacă și cum această nouă caracteristică va schimba obiceiurile utilizatorilor pentru cumpărăturile online, care sunt tot mai „orientate social”.

De fapt, de ceva timp, compania Facebook (Facebook, dar și Instagram, Whatsapp, Messenger etc.) încearcă să înlocuiască lumea comerțului electronic.
Mai întâi cu funcția vitrină, apoi cu cel mai cunoscut și folosit Marketplace.

Pe Instagram este deja posibil să vinzi produse prin postările tale, chiar dacă este un sistem conectat încă la site-uri externe. Cu toate acestea, obiectivul este de a centraliza aceste plăți fără a părăsi aplicația.

Poate fi oare aceasta o oportunitate pentru acele mici companii care, mai ales într-un moment istoric dificil ca acesta, nu își pot permite dezvoltarea unui comerț electronic?

Sursa: Mark Zuckerberg

Related Posts

Adaugă un comentariu