Tendințe de design în 2019

de dorinstratan
0 comentarii 372 vizualizări

Cele mai recente statistici spun că ilustrațiile pot converti de 7 ori mai bine decât orice fotografie de pe stock-uri. O ilustrație unică, cu culori îndrăznețe, va ajuta cu siguranță afacerea dvs. să iasă în evidență. Un bun ilustrator poate crea o ilustrare vie în culorile mărcii.

Autori: Leo Natsume, Milo ThemesChocoToy cuteGleb TagirovRanganath, KrishnamaFernando NunesSaber Wang, Manoj Jadhav, Gabriel Lam

1.1 Culori îndrăznețe

În 2018, designerii au folosit din plin culori aprinse, iar această tendință urmează să devină tot mai populară în 2019. Culorile vor deveni și mai îndrăznețe iar designerii vor folosi tonuri suprasaturate în lucrările lor. Pantone și-a manifestat deja tendința de culoare pentru anul 2019. Dacă doriți ca afacerea dvs. să iasă în evidență – utilizați culori luminoase.

1.2 Asimetria

Atunci când majoritatea oamenilor aud despre asimetrie, ei se gândesc la lipsa de echilibru, dar asimetria este mai mult decât atât. Designerii îl pot folosi pentru a crea o compoziție, evitând echilibrul tradițional. Puteți încerca să jucați cu diferitele elemente pe care le utilizați – tipografia, formele geometrice sau 3D, pentru a obține un rezultat unic.

Autori: CFC –  EASY PEASY;  Jason Miller,  Mother Design

1.3 Animațiile

O mică animație pe un site web, în ​​reclame sau în proiectarea unei aplicații poate face ca utilizatorul să interacționeze mai mult cu ceea ce promovați. Aceste tipuri de animație poate fi integrat pe toate dispozitivele media.

1.4 Eclectic

Combinarea ideilor din diferite surse poate produce rezultate uimitoare. O abordare eclectică a designului poate fi dificilă, dar cu siguranță poate aduce unicitatea unui proiect.

1.5 Gradientul este o tendință și în 2019

Gradientele au revenit în forță încă în 2017-2018, și rămân în trend și în 2019. Companiile precum Apple sau Instagram încă le folosesc în branding, iar asta cu siguranță este o alegere câștigătoare și în 2019.

1.6 Designul isometric

Am văzut designul izometric în tendințele din ultimii ani, dar în 2019, cu ilustrațiile care acoperă toate domeniile de design, este un must care trebuie folosit și în acest an.

1.7 Realitatea augmentată

Realitatea augmentată există de mult timp în domenii precum designul web sau designul  pentru aplicațiile mobile. Multe magazine online au încercat să încorporeze realitatea augmentată în site-urile lor, aceasta fiind o tendință este în creștere, așa că merită urmărită în 2019.

1.8 Fotografii naturale

Epoca fotografiilor de pe stock-uri este aproape dispărută, și acum designerii caută fotografii mai naturale, mai puțin tipice. În principiu, fotografii de stoc dar care nu arată ca fotografii de stoc.

Design grafic Chisinau

 

Related Posts

Adaugă un comentariu