O nouă identitate pentru Turkish Airlines

de dorinstratan
0 comentarii 408 vizualizări

Înainte                                                                                                                                             După

(Est 1933) ” Compania aeriană Turkish Airlines este cea mai mare companie aeriană din Turcia. Începând cu anul 2018, compania își efectuează zboruri regulate în 304 destinații din Europa, Asia, Africa și America, făcându-l cel mai mare transportator din lume pe număr de destinații de călători (cu excepția mărcilor regionale). Acesta efectuează mai multe zboruri non-stop de la un singur aeroport decât orice altă companie aeriană din lume. Turkish Airlines zboară în 122 de țări, mai mult decât orice altă companie aeriană. Cu o flotă operațională de 20 de aeronave de marfă, divizia de mărfuri a companiei aeriene zboară în peste 82 de destinații. Sediul central al companiei aeriene se află la clădirea generală a administrației turistice din Turcia, pe aeroportul Atatürk din Yeșilköy, Bakırköy, Istanbul. “( Wikipedia )

Abordarea unică a aceastei lucrări a fost definirea unei “identități de experiență” inovatoare numită “flux”. Inspirat de energia și cultura Turciei și creat pentru a reprezenta filozofia turismului turcesc, fluxul întruchipează o experiență cât mai simplă a clienților. Aceste valori au fost aplicate tuturor punctelor de contact ale companiei Turkish Airlines, de la noul logo până la salonul de aeroport al aeroportului din Istanbul, asupra conținutului și a interiorului avionului. Simbolul este compus din 7 linii, reprezentând cele șapte continente.

Sigla

Sigla ”Flux”

Detalii de referință

Tipografie

Set de pictograme

Materiale corporative

Pass pentru îmbarcare

Coduri culori

Publicitate

Materiale business

Related Posts

Adaugă un comentariu