7 Tendințe de marketing în 2019

de dorinstratan
0 comentarii 281 vizualizări

În 2019 se vor folosi în continuare instrumentele și metodele din 2018, dar există tendințe-cheie care ar trebui să le cunoașteți pentru a crește eficiența campaniilor dvs.

1. Instagram – instrument cheie de marketing

Aplicația arată anual o creștere a dinamicii, iar în 2018 rețeaua a ajuns la un miliard de utilizatori activi, iar potrivit TechCrunch , această cifră va crește . Conform previziunilor, site-ul va continua să ocupe o poziție de lider în cooperarea dintre branduri și oameni.

În 2019, companiile vor continua să obțină beneficii bune de la lucrul cu Instagram-ul, desigur dacă vor folosi toate instrumentele puse la dispoziție. Principalul motiv pentru care se întâmplă acest lucru este că utilizatorii de aici sunt plini de viață și activi, iar rețeaua în sine este plină de viziuni de înaltă calitate.

În 2019, brandurile care vor folosi acest tip de conținut pentru a se exprima vor obține succes garantat.

2. Relațiile dintre bloggeri și branduri devin mai strategice.

Când bloggerii câștigă încrederea unui public, acesta crește și se dezvoltă, iar oamenii de afaceri tind să lucreze cu ei.

Exemplu:

Revolve, un brand de lux în domeniul comerțului electronic, a lansat un nou mod de a interacționa cu influencerii prin evenimente precum Revolve Awards care inspiră fanii să voteze pentru bloggerii lor preferați.

3. Postările utilizatorilor – cele mai importante printre canalele de marketing

O abordare complet nouă a apărut atunci când a fost creat un conținut mixt pentru campaniile publicitare – pagini cu descrierea produselor și email marketing. Această tactică permite să se realizeze o influență permanentă asupra tuturor canalelor pe care publicul interacționează.

4. Numărul de bloggeri este în creștere.

Rețelele de socializare cresc, copiii cresc. Aceasta înseamnă că vor exista mai mulți oameni care creează un conținut generat de utilizatorii unici și majoritatea iau propriile decizii cu privire la achizițiile lor. Și aceste schimbări nu vor trece fără urmări.

Datorită instrumentelor rețelelor sociale, toată lumea poate influența publicul, doar nivelul va fi diferit. Asta înseamnă că va exista un flux mai mare de informație prin care va trebui să ne facem spațiu.

5. Cererea de conținut organic crește.

Cererea de sinceritate și transparență va crește în 2019. Oamenii se îndreaptă către bloggeri, deoarece doresc să cunoască o opinie cinstită și originală despre produse. Companiile de publicitate de succes, în 2019 vor căuta o modalitate de a satisface cererea de sinceritate.

HYLETE, un brand de îmbrăcăminte cu performanțe bune, lucrează cu bloggeri pentru a crea un public fidel, cu care ulterior va ușor de interacționat cu ajutorul conținutului de marcă.

6. Atingerea publicului țintă este mai dificilă datorită nivelului ridicat al concurenței.

După cum am menționat în paragraful de mai sus, din cauza fluxului prea mare al informațiilor, a devenit mai dificil să se ajungă la utilizatori. Bloggerii trebuie să creeze strategii de marketing bazate pe interesele oamenilor pentru a spune povesti reale despre marcă și pentru a lucra în mod corespunzător cu clienții lor.

Anumite agenții de publicitate măresc bugetul pentru a atrage mai mulți bloggeri cu renume pentru a face publicitate în 2019. Multe branduri au realizat că clienții activi din rețelele sociale pot deveni un canal foarte valoros pentru promovarea mărcii.

7. Micro-bloggerii devin din ce în ce mai populari.

În general, un blogger cu un public mic nu este o descoperire nouă. Ei sunt un fel de “radio” al poporului. În 2019, brandurile utilizează toate sursele posibile de conținut personalizat.

În loc de încheiere…

Marketingul bazat pe lucrul cu bloggeri este unul dintre cele mai de succes, deoarece este un nou tip de transfer de informații de la persoană la persoană și trebuie să se utilizeze acest concept peste tot dacă  se dorește ca afacerea să prospere. Mult noroc!

Related Posts

Adaugă un comentariu